Duurzaam rendement uit salestalent

Sales succes vergroten met uw klant... een moeizaam of een dynamisch traject? Iedere ondernemer of sales verantwoordelijke is voortdurend bezig zijn sales succes te vergroten. Een uiterst belangrijk aspect daarbij is de optimalisatie van de relatie met uw verdelers of distributeurs.

Wij ontwikkelden een methode waarbij uw markt- aandeel bij uw verdeler structureel vergroot wordt.

Niet met ad hoc maatregelen, maar met een goed uitgedachte en zorgvuldig geplande aanpak samen met uw verdeler. SP Coach ontwikkelde hiervoor de unieke D.R.I.C.-methode, (Distributor Relationship Improvement Coaching), gebaseerd op een jarenlange, internationale ervaring op het gebied van sales activiteiten en vaardigheden.

Wij zetten een unieke training en coaching in om de vaardigheden van uw sales team en dat van uw distributeur te vergroten.

Aan de basis ligt een diepgaande analyse van de werkwijze van uw salesteam waarbij alle aspecten aan de orde komen die uw sales-activiteiten beïnvloeden. Daaruit wordt een plan van aanpak opgesteld specifiek voor uw situatie. Op basis hiervan gaan we samen met u een unieke training en coaching inzetten om de vaardigheden van uw sales team en het sales team van uw distributeur, te vergroten en daarmee samen blijvend meer rendement te halen uit het aanwezige salestalent.

Belangrijk hierbij is een relaxte sfeer, waar hindernissen en knelpunten niet gezien worden als bedreigingen, maar als uitdagingen!

Lees meer over onze uniek D.R.I.C.-analyse.